Coșmar pentru Nicușor Dan. Firea reface USL

Ați auzit bine, se reface USL. Dar nu pe mână PNL, ci cu mica formațiune a lui Călin Popescu Tăriceanu și cu Ponta pe post de naș. Anunțul a fost făcut aseară de Gabriela Firea, primărița ce radia de fericire. Alianța PSD-ALDE-Pro România îi va ușura acesteia drumul către un nou mandat la Primăria Capitalei.

De partea cealaltă, candidatul dreptei, Nicușor Dan, pare puțin mort în păpușoi. Au recunoscut-o și liberalii, în ultima lor ședință de taină, când mulți se întrebau dacă mai există candidatul lor. Se pare că pandemia și izolarea socială i-au dat aripi Gabrielei Firea, care s-a cocoțat electoral pe acest fenomen, în vreme ce lui Nicușor Dan nu i-a priit mediatic statul în casă.
Este de văzut cum se va sfârși lupta de putere în PNL. Rareș Bogdan a devenit o voce tot mai critică la adresa guvernului și pare că își dorește totuși intrarea în cursa pentru PMB. Mai există, pe surse, și o variantă neconfirmată cu Marcel Vela candidatul PNL. Nici Vlad Voiculescu de la Plus nu pare să se fi împăcat cu ieșirea sa din cursă. Deci pe strada lui Nicușor Dan au apărut nori negri. Deocamdată rămâne de stabilit data alegerilor locale.

Comentează pe FACEBOOK