sâmbătă 22 iunie 2024

COVID-19 la Spitalul Sf. Ioan din capitală

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Probleme grave la Spitalul Sfântul Ioan din Capitală. Gupul de Comunicare Strategică anunță, miercuri, că o pacientă în vârstă de 62 de ani care realiza procedurile de dializă în secţia de nefrologie şi dializă a Spitalului ”Sfântul Ioan” din Capitală a fost diagnosticată cu coronavirus, toate cele 72 de cadre medicale care lucrau în această secţie fiind trimise la izolare.

De asemenea, conducerea spitalului a decis să testeze toți pacienții care făceau dializă în secția de Nefrologie, iar unul dintre ei a ieșit pozitiv la testul pentru coronavirus.

În cursul zilei de 31 martie 2020, reprezentanţii Spitalului Clinic de Urgenţă Sf. Ioan au primit confirmarea testului pozitiv la COVID 19 pentru o pacientă cu vârsta de 62 de ani care realiza procedurile de dializă în secţia de nefrologie  şi dializă a unităţii sanitare. Pacienta este asimptomatică şi a fost transferată la Spitalul „Carol Davila”, conform procedurilor. În secţia respectiva mai realiza proceduri de dializă un alt pacient care a fost, de asemenea transferat. Acest pacient nu este infectat cu COVID 19”, anunţă miercuri Grupul de Comunicare Strategică.

În  acest  caz a fost declanşată o anchetă epidemiologică.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro