joi 22 februarie 2024

Fiica senatorului Chițac: Tata e la terapie intensivă

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Irina, fata lui Vergil Chiţac, senatorul PNL infectat cu Covid-19 și care a băgat în carantină toată conducerea liberală la finele săptămânii trecute, a postat, luni, pe pagina sa de Facebook, un mesaj în care precizează că starea de sănătate a tatălui său s-a agrvat.

Contrar imaginilor apărutre în presă vineri, când Chițac a ajuns la spital, deși confirmat cu coronavirus, fără izoletă și mască de protecție, pe picioarele sale, fiica acestuia spune că acum ar fi la terapie intensivă, în contextul în care acesta ar suferi și de alte boli grave.

Vezi AICI detalii și imagini cu Chițac la sosirea la Spitalul de Boli infecțioase din Constanța.

„Sunt Irina, sunt fiica lui Vergil şi a Simonei Chiţac şi sora lui Octavian Chiţac. Toţi trei membrii familiei mele au testat pozitiv pentru COVID19 şi sunt momentan internaţi în Spitalul de Boli Infecţioase din Constanţa. Pentru mulţi oameni ei sunt nişte numere în statisticile celor de la Organizaţia Mondială a Sănătăţii, nişte cazuri despre care citesc şi faţă de care mulţi îşi exprimă într-un fel sau altul părerea. Pentru mine ei sunt familia mea, reperele mele şi o mare parte din sufletul meu”, a scris fata lui Vergil Chiţac.
Ea mai spune în mesajul său că în ultimele trei zile tatăl său a fost ajutat să respire, iar de duminică a fost mutat la Terapie Intensivă.
„Tatăl meu este un om bolnav în spital, care se îngrijorează pentru soţia şi fiul său care sunt şi ei internaţi în spital, care şi-a petrecut ultimele trei zile ajutat să respire şi care a fost mutat ieri la terapie intensivă”, a transmis fata lui Vergil Chiţac, potrivit news.ro.
Amintim că liberalul  Vergil Chiţac şi soţia sa au fost diagnosticaţi cu coronavirus în 13 martie, ulterior fiind confirmat şi fiul lor.
Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro