joi 30 mai 2024

Nesimțire crasă: prevenție zero la senatorul Chițac

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

 

Ultima oră : S-a deschis dosar penal pe numele aleșilor care au ignorat avertizările NATO și au intrat în contact cu alte persoane!!

 

Imagini incredibile la internarea senatorului virusat Vergil Chițac!! Acesta a mers la spital fără niciun fel de echipament de protecție, fără izoletă, ci doar cu un bagaj cu necesități. Procedura în sine reprezintă o bătaie de joc la adresa tuturor romanilor, dar mai ales a celor care au fost luați cu izolete și ținuți în carantină prin toată țara.

Senatorul amiral s a trezit cu dosar penal

Senatorul liberal Chițac a fost în Belgia, la o reuniune NATO, s-a întors în țară și a participat la mai multe întâlniri oficiale. Inclusiv la ședința Biroului Național al PNL, alături de toată crema partidului. A fost apoi testat și depistat pozitiv cu Covid19.

Senatorul Vergil Chițac nu a fost transportat cu izoleta la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța. Tot acolo a fost dus și asistentul senatorului, depistat și el pozitiv. La fel au fost diagnosticați fiul și soția senatorului. Înainte de internare, senatorul a postat un mesaj pe Facebook :

„Din păcate, starea de rău pe care am acuzat-o în ultimele zile s-a dovedit a fi cauzată de Coronavirus COVID-19. Voi urma întocmai procedurile Direcției de Sănătate Publică și am încredere că totul se va rezolva cu bine. Sunt extrem de mâhnit că eu, soția mea și atâția alți oameni din România și din lume trecem prin astfel de momente. E o încercare pentru toată planeta! „

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- AFLĂ MAI MULT -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro