duminică 14 iulie 2024

Covid-19. OMS: Amenințarea unei pandemii, foarte reală

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Organizația Mondială a Sănătății avertizează că amenințarea unei pandemii de coronavirus a devenit foarte reală.

„Acum, că noul coronavirus este prezent în numeroase țări, amenințarea unei pandemii a devenit foarte reală. Dar ar fi prima pandemie din istorie care ar putea fi controlată”, a afirmat Tedros Adhanom Ghebreyesus, directorul general al OMS, într-o conferință de presă la Geneva.

La nivel mondial, în acest moment sunt 111.853 de persoane contaminate cu noul coronavirus. Aproape 4.000 de oameni au decedat, iar alți 62.722 au fost vindecați.

În România sunt în acest moment 15 cazuri de infecție cu coronavirus. Este vorba despre  o femeie de 70 de ani, din județul Mureș, anunță Grupul de comunicare strategică.

Suspiciunile de coronavirus au ajuns și la Guvern și Parlament. Vineri a fost depistată pozitiv la Coronavirus o angajată de la OSIM, unde lucrează soțul unei femei angajate la Comisia pentru Învățământ din Senat. Preventiv, toți angajații Comisiei au fost trimiși acasă până la noi directive.

De asemenea, este anchetă epidemiologică și la Guvern, unde o bucătăreasă de la Palatul Victoria este mama unui băiat care lucrează în aceeași instituție cu femeia de 42 de ani, din Capitală, infectată cu coronavirus. (Detalii AICI)

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro