sâmbătă 22 iunie 2024

Covid-19: Spectacolele UNTEATRU, transmise online

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Spectacolele unteatru programate în următoarea perioadă nu vor fi suspendate. Spectatorii care şi-au cumpărat deja bilete şi amatorii de teatru din întreaga ţară vor putea urmări reprezentaţiile din luna martie de pe orice dispozitiv, prin intermediul transmisiunilor live.

Detaliile tehnice vor fi publicate curând pe pagina de Facebook a teatrului.

„În urma deciziilor oficiale comunicate de Primarul General luni, pe 9 martie, valabile pe teritoriul Municipiului București, echipa unteatru a decis să regândească activitatea din luna martie, oferindu-le spectatorilor șansa de a urmări toate spectacolele programate în următoarea perioadă, prin intermediul transmisiunilor live.

Deși nu se numără printre instituțiile culturale administrate de Primăria Generală a Capitalei, unteatru respectă decizia oficialilor și recomandările Comitetului Național de Urgență. Avem încredere că măsurile impuse de conducerea administrației locale se bazează pe informații reale și nu suntem în măsură să punem la îndoială pericolul identificat de organele abilitate.

Este de datoria noastră să vă protejăm pe dumneavoastră, spectatorii noștri, așa cum e datoria noastră să îi susținem în continuare pe artiștii independenți. unteatru se susține din și prin vânzarea de bilete, motiv pentru care este necesar să găsim soluții pentru a putea continua.

Având în vedere misiunea unteatru, aceea de a oferi artiștilor din lumea teatrului un spațiu de creație liber, dar și de a îmbogăți oferta culturală, oferind publicului șansa de a urmări zilnic producții de calitate, vom continua să jucăm, fără a pune în pericol spectatorii din București.

Nu vom suspenda activitatea artistică programată la sediu și le recomandăm tuturor spectatorilor care și-au achiziționat deja bilete la reprezentațiile din luna martie să ne urmărească pe pagina de Facebook pentru mai multe informații de ordin tehnic.

Transmisiunile live reprezintă o alternativă pentru publicul interesat să urmărească spectacolele în luna martie. Spectatorii care nu doresc să ne urmărească online, dar și-au cumpărat deja bilete pentru următoarele reprezentații, pot păstra biletele până când vom relua activitatea obșinuită sau pot solicita restituirea banilor achitați”, transmit reprezentanții unteatru.

 

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro