luni 15 iulie 2024

Titlu-șoc în Daily Mail: SUA așteaptă 96 de milioane de infecții cu Covid19

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Publicația britanică Daily Mail, cotidian cu peste 2 milioane de cititori zilnic a publicat un articol șocant. Aceasta susține că spitalele din Statele Unite ar fi pregătite pentru internarea a 4,8 milioane de bolnavi de coronavirus și că sunt așteptate aproape jumătate de milion de decese. Știrea cu pricina a fost actualizată de două ori, de la momentul publicării ei.

Sursa acestei informații apocaliptice ar fi o serie de imagini preluate din timpul unei prezentări a doctorului James Lawler, profesor la Centrul Medical al Universității din Nebraska. Acesta susține că răspândirea și efectele devastatoare ale Covid19 vor fi de 10 ori mai mari decât ale oricărei epidemii de gripă cunoscute. Categoria cea mai expusă ar fi bolnavii de inimă, care ar putea avea o rată a mortalității de peste 10 la sută.
Dincolo de veridicitatea acestor informații, există și o serie de certitudini. Astfel, președintele Donald Trump a semnat vineri alocarea specială a unui buget de 8.3 miliarde de dolari, destinat măsurilor de prevenție și luptă împotriva coronavirusului. Presiunea americanilor pe președintele Trump a fost imensă în ultima vreme. Nu doar profesorul Lawler a prezentat studii îngrijorătoare. Înaintea sa, un alt coleg de la Universitatea Harvard a vorbit despre posibilitatea ca 70 la sută din populația globului să aibă de suferit de pe urma acestui virus.
Întregul articol al publicației Daily Mail îl găsiți în link-ul de mai jos :

https://www.dailymail.co.uk/news/article-8085175/US-hospitals-prepare-96-MILLION-coronavirus-cases-HALF-MILLION-deaths-leaked-papers-show.html

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro