vineri 21 iunie 2024

COVID-19. Se închid plajele? Ce spune Vela

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Numărul cazurilor de coronavirus a crescut semnificativ în ultima perioadă. Românii au mers pe litoral sau la munte în număr foarte mare. Ministrul de Interne, Marcel Vela, spune că s-a ajuns la aglomerație și la nerespectarea unor reguli pentru că Poliția nu a fost foarte bine organizată. Totodată, acesta afirmă că ‘speră’ să nu se închidă plajele.

Vela promite că vor fi detașați mai mulți polițiști, chiar și pe plaje. Mai mult, spune el, va crește numărul controalelor de la mare, iar agenţilor economici care încalcă regulile impuse din cauza pandemiei li se va suspenda autorizaţia de funcţionare.

„Sper să nu se ajungă în situaţia în care să se închidă plaje, să fie asemenea măsuri care până la urmă fac rău turistului care vine să se bucure de mare sau de soare. Cred că oamenii vor înţelege. (…) Poliţia şi echipajele de poliţie nu au fost foarte bine organizate aici, pe litoral, foarte bine prezentate în spaţiul public şi atunci, dacă ai un singur echipaj care o dată la trei ore trece pe faleză, normal că agenţii economici poate nu au respectat. Vor fi mai multe patrule, vor fi controale mixte şi se vor suspenda autorizaţiile”, a adăugat Vela.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro