sâmbătă 22 iunie 2024

Cum a Reușit Să Părăsească România Dorian Popa

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

După ce a fost oprit de polițiști conducând sub influența substanțelor interzise, Dorian Popa a luat o decizie surprinzătoare. Artistul a ales să nu fie afectat de faptul că a fost prins conducând sub influența drogurilor și a decis să plece în străinătate.

Săptămâna trecută, el a fost oprit de poliție conducând sub influența drogurilor în mașina sa. A fost deschis un dosar penal pe numele său și i-a fost suspendat permisul de conducere. Cu toate acestea, a reușit să părăsească țara pentru o scurtă călătorie de câteva zile.

Dorian Popa a reușit să părăsească țara deoarece rezultatele de la INML încă nu fuseseră primite. Ca urmare, artistul a putut pleca din România fără a întâmpina dificultăți, până când cazul său va fi rezolvat, mai ales că procurorii nu au impus nicio măsură preventivă până în prezent.

Conform informațiilor prezentate pe cancan.ro, Dorian Popa a ales să călătorească în Bruxelles, Belgia. În timpul vizitei sale, influencerul a avut ocazia să exploreze Mini Europe și s-a arătat extrem de impresionat de experiența sa. A inclus câteva imagini din această vizită pe pagina sa de Instagram și le-a împărtășit cu urmăritorii săi.

„Mă bălăngăneam aici, în scaunul ăsta și lăudam Mini Europe Brussels, ce vibe de Halloween și când mă ridic să mai analizez puțin locul, ia uite ce văd acolo, Johnutzule. Cred că a fost un pic prea multă atenție la detalii.”, a spus Dorian Popa, în unul din filmulețe, arătând către o decorațiune de Halloween.

Institutul de Medicină Legală a dezvăluit rezultatul examenului toxicologic, care a indicat că Dorian Popa a consumat cannabis.

 Sursă foto Facebook
Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist.
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro