vineri 21 iunie 2024

Sindicatul Europol Replică pentru Dorian Popa După Confirmarea Consumului de Cannabis

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Sindicatul Europol a anunțat că raportul toxicologic efectuat la INML a confirmat prezența cannabisului în organismul lui Dorian Popa.

”Azi a fost finalizat şi raportul toxicologic realizat de Institutul Naţional de Medicină Legală iar rezultatul se pare că nu a fost influenţat de cursul euro. S-a confirmat prezenţa în organism a cannabisului, şi nu…nu e de la inhalarea involuntară de la alţi fumători”, conform unei postări de pe pagina de Facebook a sindicatului Europol.

Cântărețul și influencerul Dorian Popa a fost oprit în trafic acum o săptămână, în localitatea Domnești din județul Ilfov. În urma testelor, el a fost găsit pozitiv pentru substanțe interzise, după ce i-au fost prelevate probe biologice.

”La data de 27 octombrie a.c., ora 21:15 , poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ilfov- Serviciul Rutier, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au oprit în trafic, în localitatea Domneşti, un autovehicul, condus de un bărbat, iar în urma testării cu aparatul din dotare au reieşit indicii cu privire la posibila prezenţă a substanţelor psihoactive”, anunţa, IPJ Ilfov.

Conform informațiilor furnizate, deoarece testul nu constituie o dovadă în cadrul anchetei penale, șoferul a fost escortat către o unitate medicală din București pentru a i se recolta probe biologice, în scopul determinării precise a consumului de substanțe interzise.

”În cauză, conducătorului auto i-a fost reţinut permisul de conducere fiindu-i suspendată exercitarea dreptului de a conduce, conform Legii. Poliţiştii Serviciului Rutier Ilfov au deschis un dosar penal, în care efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa substanţelor psihoactive”, a mai transmis sursa citată.
Sursă foto: Facebook
 
Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist.
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro