miercuri 29 noiembrie 2023

Gunoaie arse în București. Garda de Mediu nu știe nimic

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Perioada Sărbătorilor înseamnă, din păcate, și o explozie de gunoi depozitat la marginea Bucureștiului. „Se întâmplă asta pentru că mulți oameni pleacă din București, străzile și zonele limitrofe nu sunt deloc populate, așa că nu-i ia nimeni la întrebări”, spune o persoană care documentează de ani buni depozitele de deșeuri din Capitală și din Ilfov, scrie Libertatea.

În apropiere de fosta stație de sortare de la Cățelu, un bucureștean a filmat mașini care aduc gunoaie și apoi le îngroapă. A trimis o petiție, împreună cu filmările, către autorități, dar acestea spun că nu au identificat zona respectivă.

„Filmarea transmisă nu este din locația respectivă. A se vedea niște terenuri de sport și o seră. Nu am putut identifica locația respectivă”, au stransmis, în 21 decembrie, Garda Națională de Mediu – Comisariatul Municipiului București.

Reporterii Libertatea au identificat-o în doar cinci minute. La ieșirea din stația de metrou Anghel Saligny, au depășit străduțele fără nume de lângă ansamblul de blocuri HILS, au trecut de părculețul cu terenuri de sport făcut de Primăria Sector 3 și imediat au ajuns la zona indicată.

Terenurile de sport și sera sunt vizibile în imagini. Lângă ele este fosta stație de sortare inaugurată de primăria condusă de Robert Negoiță în 2019 și închisă în 2022, după amenzi repetate, de aproape un milion de lei cumulat, și dosare penale deschise de autorități.

 

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -" "
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro