luni 22 aprilie 2024

Cum vede Ciolacu revolta din PNL cauzată de demiterea lui Nica

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Marcel Ciolacu a făcut, miercuri, câteva precizări despre revolta din PNL, ce a plecat de la demiterea lui Alin Nica de la filiala liberalilor din Timiș. „Și în PSD şi în PNL sunt orgolii, nemulţumiri, dar există decizii politice pe care liderii şi le asumă”, spune Ciolacu.

 

Ciolacu, despre revolta din PNL: Decizii politice pe care liderii şi le asumă

 

Ciolacu a fost întrebat despre decizia coaliţiei privind candidaturile comune la Timiş, el afirmând că decizia a fost luată ca să câştige”. „Categoric, în acest moment s-au unit două partide mari din România, PSD şi PNL, au depăşit anumite orgolii şi se va câştiga. Sunt ferm convins că se va câştiga şi la municipiul Timişoara”, a spus liderul PSD, potrivit Digi24.

Întrebat despre revolta unor liberali, după ce Alin Nica a fost demis din funcția de președinte al PNL Timiş, Ciolacu a spus: „Ultima revoltă pe care am prins-o cred că e aia din 1907, de atunci nu am mai prins nicio revoltă. Lăsând gluma la o parte, sunt două partide vii, ştiţi că se întâmplă lucruri şi în PSD şi în PNL, partide care au o anumită dinamică, sunt orgolii, nemulţumiri, dar există decizii politice pe care liderii şi le asumă”.

Alin Nica: Sunt câteva opțiuni ca să duc mai departe proiectul

Președintele Consiliului Județean Timiș, Alin Nica, înlăturat de la șefia organizației județene a PNL, a spus că se va afla pe lista de vot la alegerile locale pentru un nou mandat. El a afirmat că va analiza cu ce formațiune politică va merge mai departe.

Amintim că Alin Nica s-a opus coaliției PNL-PSD și din acest motiv a picat în dizgrația șefilor de la București.

 „Eu mă voi afla pe lista de vot la aceste alegeri. Timișorenii și timișenii nu acceptă, și asta este chestia pe care cei de la București nu o înțeleg, dictate de la București. Poate cei de la București ne văd un pic pe noi timișorenii ciudați, niște sălbatici care trebuie struniți cu biciul sau cu sabia. Ori îi bați, ori le tai capul. Timișoreanul nu acceptă astfel de compromisuri rușinoase în spatele ușilor închise, o negociere netransparentă și strâmbă. Ne doare un astfel de tratament din partea Bucureștiului.

Voi analiza toate variantele și în câteva zile voi anunța proiectul pe care doresc să-l continui în Timiș și vehiculul care să conducă acest proiect mai departe.

În momentul de față, prin acapararea totală a organizației județene PNL Timiș de către PSD, singura variantă validă de dreapta este o alianță formată de toate celelalte partide care se manifestă pe dreapta eșicherului politic aici în județul nostru și cred că la asta va trebui să lucrăm în perioada următoare, să facem o alianță locală cu toți cei care consideră că Timișul trebuie să aibă o variantă de dreapta în continuare la alegerile pentru Consiliul Județean. Să înființez o formațiune acum e imposibil.

Nu sunt foarte multe opțiuni. Sunt Forța Dreptei, candidatură independentă, ceva de genul acesta. Nu știu dacă mai este una sau două.

Nu sunt supărat pe PNL. El reprezintă principii și valori. Sunt supărat pe oameni, atitudini, decizii strâmbe incorecte. Lucrurile acestea vin și pleacă dar principiile și valorile rămân”, a declarat Alin Nica.

Nica, înlăturat nestatutat, spune Vâlceanu

 

Fostul membru PNL Dan Vîlceanu acuză că șeful liberalilor din Timiș, Alin Nica, a fost înlăturat marți seară din conducere „total nestatutar și nelegal”, Florin Roman votând de cinci ori iar Virgil Popescu de două ori, pe motiv că „ar fi fost colegi absenți care i-au împuternicit să voteze ei în locul lor”.

CITITI SI: Coaliţia a decis candidaturi comune PSD-PNL la municipii

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro