duminică 14 august 2022
spot_img

Cum vrea statul să convingă românii din diaspora să se întoarcă acasă

Must read

spot_img

Românii din străinătate nu se prea înghesuie la programul Start-Up Nation, prin care statul le promite ajutoare de câte 40.000 de euro, să se întoarcă în România, să facă afaceri aici, iar acum Ministerul Antreprenoriatului și Turismului recurge la niște filmulețe cu personaje în straie populare, arată starupcafe.ro

Înscrierile în program au început din data de 19 iulie, dar vineri, 5 august, Ministerul Antreprenoriatului și Turismului se vede nevoit să dea un comunicat oficial în care insistă că „Românii din diaspora care doresc să revină în țară și să investească într-o afacere pot obține finanțare de până la 200.000 lei!”.

„România este acasă! Aici putem clădi împreună un prezent şi un viitor tot mai prosper, atât pentru noi, cât şi pentru copiii noştri. Sunt multe oportunităţi de care puteţi profita! Una dintre ele este programul Start-Up Nation, care are în premieră un pilon dedicat diasporei. Concret, veţi putea accesa o finanţare nerambursabilă de până la 200.000 lei pentru a vă deschide propria afacere în ţară! România vă aşteaptă!”, a declarat ministrul antreprenoriatului şi turismului, Constantin-Daniel Cadariu.

MAT a făcut și două filmulețe pe care le distribuie pe Facebook. 

Comentează pe FACEBOOK
- Advertisement -spot_img
- Publicitate -spot_img
spot_img
spot_img

Jurnalist.ro