sâmbătă 2 martie 2024

Dămureanu (AUR): În Parlament se produce un abuz teribil la adresa unor zeci de angajaţi

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Viceliderul deputaţilor AUR, Ringo Dămureanu, a declarat marţi că ”se produce un abuz teribil” la adresa unor zeci de angajaţi ai Parlamentului care, deşi au contract de muncă, nu sunt lăsaţi să intre în sediul instituţiei.

„Vă anunţ ca deputat şi ca om care o viaţă am apărat drepturile lucrătorilor că în această instituţie se produce un abuz teribil la adresa unor zeci de angajaţi care au contract de muncă chiar cu această instituţie. Este prima oară în viaţă când aud că nişte oameni, fără a fi cercetaţi, fără a fi sancţionaţi disciplinar, li se interzice de la poartă să intre în sediul instituţiei cu care au contract de muncă. Vă rog frumos, treziţi-vă, nu suntem balamucul de la Socola, suntem Parlamentul României, cetatea unde se dau legile, unde este inadmisibil să ne batem joc în aşa hal de lucrătorii României, cu atât mai mult de cei care au contract chiar cu instituţia reprezentativă a poporului român. Vă rog să vă treziţi şi să ridicaţi aceste aberante măsuri”, a spus Dămureanu în plenul Camerei Deputaţilor.

În replică, preşedintele interimar al Camerei Deputaţilor, Alfred Simonis, a spus că Parlamentul României nu este stadion sau ring de box.

„Sunt de acord cu cel puţin o parte a afirmaţia dumneavoastră şi anume treziţi-vă, suntem în Parlamentul României, nu pe stadion, nu pe ringul de box sau nu în alte tribune unde se luptă oamenii”, a afirmat Simonis.

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro