joi 30 mai 2024

Dan Bucura critică dur apatia ministrului Claudiu Năsui

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Emisiunea Săptămâna Financiară din această săptămână a tratat pe larg problemele greu încercatei industrii a ospitalității. Pe noua organigramă ministerială, Horeca a fost lăsată în parohia ministrului USR Claudiu Năsui, cel ce conduce ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului. Dincolo de promisiuni și vorbe frumoase aruncate celor disperați, Năsui nu a făcut nimic concret pentru turismul românesc.

În intervenția sa de început, jurnalistul Dan Bucura l-a acuzat pe ministru că petrece mai mult timp pe platforma Facebook, decât alături de cei cu probleme. În plus, aparițiile sale în emisiuni de interes ar fi aranjate doar acolo unde Năsui primește subiecte și teme care îi sunt pe plac. „ În spațiul public nu prea iese, iar când iese, iese așa cu dedicație la câte-o emisiune unde întrebările sunt simple, de tipul ≤Cum puteți fi atât de superb ?≥ sau ≤Ce proiecte extraordinare ne pregătiți?≥. În afară de asta, pe ministrul Economiei, care are și Turismul în parohie, o sa-l vedeți doar pe Facebook și atât”, a explicat jurnalistul.

Acesta a dezvăluit în emisiunea sa că a insistat pe lângă cei de la minister vreme de 3 zile, pentru a trimite pe cineva care să răspundă la întrebările și problemele ridicate de cei din industria ospitalității. Deși au dat asigurări că vor veni cu acele explicații, în ziua stabilită au făcut ceea ce fac de fiecare dată: au refuzat dialogul. În plus, componenta de Turism din minister a fost serios restructurată, odată cu noua reorganizare a instituției conduse de Năsui.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- AFLĂ MAI MULT -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro