luni 26 februarie 2024

Declarațiile lui Grindeanu despre consumul de marijuana și păcănele

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, a împărtășit că în timpul anilor de studenție a experimentat jocurile de păcănele. Cu toate acestea, a subliniat că a făcut acest lucru doar de două ori, conform declarațiilor liderului social-democrat la Prima TV. În ceea ce privește întrebarea dacă a încercat și marijuana, Sorin Grindeanu a negat acest lucru.

Este important de menționat că Guvernul Ciolacu a adoptat o ordonanță de urgență care reglementează industria pariurilor și a jocurilor de păcănele, așa cum relatează News.ro.

În cadrul emisiunii „Insider politic” difuzată sâmbătă la Prima TV, prim-vicepreședintele PSD, Sorin Grindeanu, a fost chestionat cu privire la experiența sa anterioară cu jocurile de păcănele.

„Sincer, cred că da, în studenţie, dar nu mai mult de două ori. Nu mai mult! Fiind totuşi un bun student la matematică, info, nu-mi dădeau bine acele aranjamente. Am pierdut, bineînţeles, dar nu mult. Şi n-am mai jucat”, a povestit Sorin Grindeanu.

Atunci când i s-a pus întrebarea dacă a fumat marijuana, Grindeanu a dat următorul răspuns: ”Nu. N-am fumat”.

Joi, Guvernul Ciolacu a aprobat o ordonanță de urgență care stabilește reglementările pentru industria pariurilor și a jocurilor de păcănele.

”În primul rând, jocurile de noroc nu vor mai putea funcţiona dacă firma nu este înregistrată în România. Vreau să terminăm odată cu situaţia în care companiile de pariuri fac miliarde în România, dar trimit tot profitul în afara ţării şi chiar a Uniunii Europene”, a spus şeful Executivului.

Ciolacu a mai spus că Guvernul ”creşte semnificativ taxele pentru toate licenţele de jocuri de noroc şi limitează drastic spaţiul de publicitate pe care îl pot cumpăra firmele din această industrie”. ”Realitatea ne arată că s-a depăşit orice limită! Nu e normal ca industria pariurilor să aibă atâta putere! În pandemie, au stat la masa Guvernului! Acum ameninţă politicieni şi concediază jurnalişti, cumpărând protecţie la vârful unui trust străin care are două ziare mari din România”.

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro