duminică 21 aprilie 2024

Marcel Ciolacu Anunță Schimbări Radicale cu Privire la Pensiile Speciale

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Lucian Romaşcanu, purtătorul de cuvânt al PSD, a relatat că sâmbătă, în sediul PSD, a avut loc o şedinţă a BPN în care premierul Marcel Ciolacu a prezentat partidului priorităţile Guvernului. Printre acestea, premierul a menţionat legea privind pensiile speciale, reglementarea jocurilor de noroc şi legea referitoare la parteneriatele public-privat, conform informaţiilor furnizate de News.ro.

”A fost o şedinţă normală de BPN în care domnul prim-ministru a informat despre priorităţile guvernului, în acelaşi timp s-a discutat depsre priorităţile legislative din următoarea perioadă astfel încăt să se închidă jaloanele cum ar fi pensiile speciale pe care vom discuta amendamentele ajunse în Parlament în perioada următoare. Avem legea jocurilor de noroc, legea parteneriatului public privat, sunt mai multe priorităţi la care trebuie să ne gândim”, a declarat Lucian Romaşcanu, la finalul şedinţei BPN a PSD de sâmbătă.

În cadrul şedinţei s-au abordat atât aspecte politice, cât şi chestiuni legate de structura şi funcţionarea partidului, cu accent pe situaţiile din Mioveni şi Vaslui, unde lideri de vază ai PSD au fost implicaţi în acuzaţii de corupţie, fiind surprinşi în actul luării de mită.

”În ceea ce priveşte deciziile politice, pentru Mioveni s-a luat act de demiterea de către organizaţia judeţeană a domnului primar iar o discuţie mai amplă va avea după întoarcerea preşedintelui organizaţiie judeţene care este plecat în străinătate. La Vaslui a existat un prim contact al domnului Bena care este nominalizat de către BPN să coordoneze activitatea de acolo. Vor exista mai numte întâlniri astfel încât să organizăm acolo o conferinţă judeţeană şi să mergem înainte”, a mai spus Romaşcanu.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist.
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro