sâmbătă 20 iulie 2024

Demers inedit :Test de Covid-19 în direct

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Aveți aici un demers jurnalistic unic în România. Iată cum se face și cât de simplu este testul de coronavirus! Îl poate face oricine acasă, costurile sunt relativ mici, iar rezultatele extrem de utile.

Pe piața din România nu mai există așa ceva. Italia a importat cu milioanele și le-a pus pe piață, la liber. La noi, puținele firme care aveau pe stoc au fost călcate de procurori, care le-au confiscat marfa. Ministrul Sănătății ocolește subiectul..

Le solicit public autorităților un punct de vedere oficial asupra testelor rapide pentru Covid19! Să răspundă la următoarele întrebări :

– De ce alte țări UE fac masiv aceste teste, iar la noi se evită subiectul?

– Care sunt firmele autorizate/omologate /acreditate de la care se pot cumpăra aceste teste?

– Cum poate o firmă românească interesată să importe așa ceva să evite a-i fi confiscată marfa? Indicați anumiți  producători internaționali de la care se poate cumpăra

-Ați primit vreo solicitare din partea procurorilor de a certifica vreun produs confiscat? Ce autoritate atestă în România că un test este bun sau fals și în cât timp?

Orice întârziere în a răspunde la aceste întrebări nu face altceva decât să alimenteze panica și suspiciunile în rândul populației! Oamenii chiar vor să își facă teste și sunt dispuși să plătească pentru asta. De ce statul nu ii ajuta? Ascund autoritățile ceva?!

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro