joi 7 decembrie 2023

Demisiile TNL din filiala Sectorului 3, cercetate

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Deputatul liberal Gheorghe Pecingină şi secretar general adjunct al PNL a postat un punct de vedere pe Facebook legat de demisiile din filiala Sectorului 3.

Acesta a anunţat că povestea apărută în presă privind demisiile liberalilor din filială nu se potriveşte cu ceea ce a găsit la sediu.

La secretariat au fost înregistrate numai 5 demisii, iar 4 dintre demisionari nu se găsesc în baza de date MyPNL.

Pecingină precizează că „totul pare să fie o furtună într-un pahar cu apă”.

„În calitate de secretar general adjunct al PNL, desemnat să preiau patrimoniul filialei PNL Sector 3, inclusiv baza de data, am cercetat povestea demisiilor din organizaţie, despre care am citit în presă.
Socoteala aruncată în presă, nu se potriveşte cu cea găsită în sediu. Am rămas surprins să găsesc la secretariat înregistrate doar 5 demisii, iar dintre cei 5, 4 demisionari nu se găsesc în baza de date MyPNL, ci doar unul singur. Iar acela nu este membru PNL Sector 3, ci membru Sector 1.
Totuşi, pentru a clarifica situaţia, am cerut explicaţii Secretariatul General al organizaţiei, însă fără rezultat, scuzându-se că niciunul dintre ei nu este în oraş. În orice caz, totul pare să fie o furtună într-un pahar cu apă, baza de date predată numărând 1.099 de membri”.
Deputatul a dorit să aducă aceste lămuriri deorece e păcat „să ne batem joc de munca unei filiale, care înseamnă mai mult decât interesele vremelnice ale unui preşedinte sau altul”.
„Cam asta este, pe scurt, povestea «demisiilor» din PNL Sector 3. Nu vreau să spun mai multe despre obiceiurile vechii conduceri, pentru că avem lucruri importante de făcut şi prefer să-mi folosesc energia ajutând guvernul PNL şi construind în Partidul Naţional Liberal.
Am vrut doar să aduc toate aceste lămuriri, pe cifre, pentru că este păcat să ne batem joc de munca unei filiale, care înseamnă mai mult decât interesele vremelnice ale unui preşedinte sau altul”.
Petruţ Gheorghiţă, lider al TNL sector 3, anunţă demisii în bloc din partid, invocând „alianţa toxică” PNL-PSD. El a precizat că demisionarii se vor alătura echipei lui Ludovic Orban.
Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro