duminică 26 mai 2024

Deputat PNL: Marcel Ciolacu a Declarat Război Deschis PNL

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Deputatul Alexandru Muraru, liderul PNL Iași, afirmă că transferul de primari de la PSD la PNL reprezintă o „declaraţie de război pe faţă” pe care PSD și Marcel Ciolacu o aduc liberalilor, conform informațiilor furnizate de News.ro.

Muraru susține că PSD nu poate continua la nesfârșit această „tactică” și că acest subiect devine tot mai dificil de „digerat” pentru PNL.

”Transferul de primari de la PSD la PNL este o declaraţie de război pe faţă pe care PSD şi Marcel Ciolacu o fac la adresa PNL. Nu cred că poate fi o tehnică dusă la nesfârşit de PSD. Devine un subiect tot mai greu de digerat de PNL. Este pentru prima dată în 33 de ani când între două partide de asemenea dimensiune, aflate la guvernare, se întâmplă aşa ceva. Adică PSD să facă ostentativ conferinţe de presă în judeţe şi să arate că a mai adus nu ştiu câţi primari sau consilieri locali”, a declarat duminică pentru News.ro, deputatul PNL Alexandru Muraru.

Conform afirmațiilor sale, PSD urmărește să-și creeze un avantaj în perspectiva alegerilor prezidențiale prin transferul unor primari liberali.

”PSD arată că rămâne acelaşi partid pentru care transferul de primari devine o armă politică. La fel au făcut în 2014 prin ordonanţă de urgenţă, dar au mai făcut şi în alte momente cheie, în ideea de a-şi crea avantaj la alegerile prezidenţiale. Acesta este de faptul scopul transferului de primari”, consideră Alexandru Muraru.

Conducătorul PNL Iași a subliniat că liberalii au propus PSD un pact de non-agresiune, care să interzică transferul aleșilor locali între cele două partide, dar că PSD a refuzat să semneze un astfel de acord.

”Era un document pe care conducerea PNL ni l-a prezentat în partid şi care era un document bun. Numai că PSD a refuzat să îl semneze. Pactul regla unele declaraţii sau confruntări mai ales la nivel local, dar în acelaşi timp interzicea transferul aleşilor locali de la PSD la PNL şi de la PNL la PSD”, a afirmat Alexandru Muraru.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist.
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- AFLĂ MAI MULT -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro