marți 28 noiembrie 2023

Gigi Becali Implicat într-un Accident cu Rolls-Royce-ul de 500.000 de Euro

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Patronul FCSB, Gigi Becali, deține mai multe vehicule de lux, printre care un Rolls-Royce Ghost Black Badge evaluat la 500.000 de euro.

Gigi Becali a încercat să evite un alt autoturism care circula pe contrasens și a efectuat o manevră bruscă a volanului. În urma acestei manevre, a pierdut controlul mașinii și a ieșit în afara șoselei.

„Nu că sunt bine, sunt foarte bine! Da, eu eram la volan. Am intrat într-o depășire, iar cel pe care l-am depășit s-a băgat și el în depășire, fără să se asigure. Ca să-l evit, am tras de volan și am intrat în șanț.

Când intri într-o depășire și cel pe care-l depășești intră și el în depășire, se numește unghiul mort. Ca să-l evit, am intrat în șanț.

Mașina? Doar roțile (n.r – sunt avariate). Le-am spus polițiștilor să ia imaginile de pe camerele video. El nici nu a oprit. Nemernic! Să-l vadă pe camere și să-l cheme. Nici nu mă interesează. Eu l-am evitat, am făcut un bine și cu asta basta”, a precizat Becali pentru GSP.ro.

Automobilul lui Gigi Becali este echipat cu un motor V12 de 6,8 litri și dezvoltă o putere de 591 de cai. Vehiculul atinge o viteză maximă de 250 de kilometri pe oră.

Sursă FOTO: Digisport.ro

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -" "
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro