joi 30 mai 2024

Donald Trump, în buncăr, de frica atacurilor

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Donald Trump a făcut, miercuri, primele declarații după transferul său pentru scurt timp într-un buncăr securizat, în contextul protestelor din SUA. Șeful de la Casa albă spune că a fost „mai mult o inspectare” a spaţiului.

„Am fost acolo un interval foarte scurt de timp. A fost mai mult o inspectare” a buncărului, a declarat Donald Trump pentru postul Fox News.

Liderul de la Casa Albă a explicat că mai vizitase acel buncăr.

 „Am fost acolo de două ori şi jumătate”, a spus Trump,

Amintim că în urmă cu câteva zile, Donald Trump a fost transferat scurt timp într-un buncăr, pe fondul protestelor violente care au loc în apropiere de Casa Albă.

 Întreg statul Washington este sub stare de asediu.

Totula  pornit de la moartea George Floyd, americanul de culoare decedat după ce polițiștula  stat cu genunchiul pe gâtul său sufocându-l.

 Moartea sa a aruncat America în aer, administrația Trump lovindu-se în ultimele zile de cel mai amplu val de proteste de la instalare. Violența acestor miscări de stradă a luat proporții incredibile, în aproape toate marile orașe străzile fiind luate cu asalt. Ura demonstranților s-a canalizat în primă fază pe poliție, autoturismele acesteia fiind efectiv vandalizate. Au urmat apoi incendierile secțiilor de poliție și agresarea oamenilor legii. Filmările precum cea de mai jos vorbesc de la sine:

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- AFLĂ MAI MULT -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro