vineri 21 iunie 2024

Editorialul VIP, un proiect Altfel!

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Așa cum promisesem în momentul lansării site-ului, demarăm astăzi un proiect special: Editorialul VIP. În fiecare săptămână, cu mici excepții desigur, vom avea un invitat special pe pagină. Vorbim despre personaje cu notorietate, oameni apreciați în domeniile în care activează și care vor publica aici un text așa cum vor, despre orice doresc și pe care jurnalist.ro nu va interveni în niciun fel.

Rugămintea mea, față de dumneavoastră, acest public minunat ce îmi sunteți alături, este să fiți înțelegători. Chiar dacă invitatul unei săptămâni nu vă este pe plac sau nu sunteți de acord cu ceea ce scrie, el este totuși un personaj celebru. Și din postura de invitat, în acea săptămână cel puțin, îl vom trata ca pe un oaspete: cu decență și respect.

Sper ca proiectul acesta să fie pe placul tuturor. Eu unul vă promit că vom avea personalități din toate domeniile, fără rezerve sau alte tipuri de cenzură. Cel puțin invitațiile pe care le fac, așa vor fi. Rămâne să vedem ce răspuns și reacții vom avea!

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro