luni 25 septembrie 2023

Eroare gravă! Elevi uitați cu lămpile UV aprinse: Să mergeți la oftalmolog!

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Elevii din clasa a VII-a de la Liceul Gheorghe Lazăr din Capitală, clasă la care dirigintă este directoarea adjunctă Mirela Chioveanu, au fost lăsați, marți, 22 septembrie, vreme de trei ore cu lampa UV aprinsă, în loc de 15 minute, cât trebuie ținută pentru a dezinfecta zona.

Evident, eroarea a avut repercusiuni asupra sănătății copiilor.

Directoarea liceului a declarat, pentru Libertatea, că vina îi aparține unei femei de serviciu.

„Acest echipament trebuia să fie pus în funcțiune doar 15 minute cu sala goală. El a stat aprins trei ore cu elevii înăuntru”, a spus Chioveanu.

După ce părinții au făcut schimb de mesaje și de sfaturi, diriginta clasei, Mirela Chioveanu, a recunoscut eroarea.

”Bună seara tuturor, Astăzi dimineața, dintr-o omisiune – de neacceptat – a celui care avea ca răspundere sa supravegheze lampa UV, aceasta a rămas deschisa după venirea copiilor. Aceasta, cum știți și d-voastră, se folosește in absenta cuiva în camera. In aceste condiții, copiii au avut de suferit. Personal, regret mai mult decât va puteți imagina, acest incident. Rugămintea este să consultați și un oftalmolog si, în funcție de recomandarea acestuia, sa aplicați tratamentul care se impune.  Voi supraveghea personal folosirea lămpii in viitor. Ca și pe d-voastră, sănătatea și starea de bine a copiilor mă interesează in primul rand. Încă o dată, regret nespus cele întâmplate. Daca aveți întrebări, va stau la dispoziție. Toate cele bune și gânduri dragi copiilor.”

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -" "
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro