luni 17 iunie 2024

Fiică de primar corupt, decisă să renunțe la pozele sexy în favoarea politicii

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Fiica fostului primar al Devei, Mircia Muntean, este decisă să renunțe la pozele sexy pentru o carieră în politică. Tânăra Paula Corbu a anunțat că va candida la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Hunedoara, scrie Adevarul.

Paula s-a remarcat până acum doar prin pozele îndrăznețe și prin faptul că e fiica lui Muntean.

Amintim de faptul că fostul primar al Devei a făcut închisoare după două condamnări penale; una pentru abuz în serviciu, alta pentru un accident rutier.

„Am crescut într-o familie în care binele cetăţenilor era un subiect important de discuţie. Încă de când eram mică, tatăl meu, Mircia Muntean, îmi vorbea cu multă dragoste despre oameni. Pentru el, dezvoltarea orasului si bunăstarea hunedorenilor au fost întotdeauna pe primul loc. Mai târziu am înţeles şi de ce, de multe ori, şi-a sacrificat familia în favoarea muncii.  (…)

În ultima perioadă, am discutat cu tata ore în şir despre Hunedoara, despre Deva şi despre responsabilitatea de a-i reprezenta pe oameni. Şi astfel am ajuns la concluzia că decizia firească este să candidez pentru Preşedinţia Consiliul Judeţean Hunedoara.”, a scris Paula Corbu, pe pagina sa de Facebook.

 

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro