Răzvan Cuc, ministrul fără nicio realizare, vrea să fie primar

Răzvan Cuc, ministrul fără nicio realizare, vrea să fie primar

Răzvan Cuc, fostul ministru PSD al Transporturilor fără nici o realizare majoră în mandat, vrea să candideze la Primăria Piatra Neamț. 

Cuc, care a fost alungat de Niculae Bădălău din organizația PSD Giurgiu, anunță într-o postare pe Facebook că are sprijinul baronului pesedist de Neamț, Ionel Arsene.

🛑 Sunt o persoană activă și implicată, care vrea mereu mai mult. Mai mult pentru mine înseamnă mai mult pentru…

Publicată de Razvan Cuc pe Vineri, 31 iulie 2020

 

Cuc s-a remarcat mai degrabă prin implicarea în mai multe scandaluri legate de controlul politic al companiilor de stat. Amintim că în luna octombrie 2019, DNA s-a autosesizat în cazul acuzațiilor că ministrul transporturilor, Răzvan Cuc, i-ar fi cerut fostei directoare Tarom, Mădălina Mezei, să rețină avioanele la sol în ziua moțiunii de cenzură astfel încât parlamentarii să nu poată vota, potrivit G4Media.

Amintim și de cazul în care Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a închiriat şi a plătit, de mai multe ori în acest an, elicoptere folosite în deplasări de fostul ministru al Transporturilor, Răzvan Cuc. Acesta a efectuat trei zboruri, pentru care CNAIR a plătit 115.000 de lei, informează B1 TV. Explicaţia lui: zborurile au fost făcute în interes de serviciu, „pentru români, nu pentru Cuc”.

Mai mult, Cuc a adus un prejudiciu României de 230 de milioane de lei (circa 48 de milioane de euro). Cum se s-a ajuns în această situație? Amintim că Cuc a reziliat, în 2017, abuziv, un contract pe autostrada Lugoj – Deva. Acum, firma Salini a câștigat la Curtea Internațională de Arbitraj daune de pe urma acestei rezilieri. La sumă menționată se adaugă alte câteva milioane de euro cheltuieli de judecată.

Comentează pe FACEBOOK