luni 17 iunie 2024

Fiica Elenei Lasconi revine: M-am aruncat cu capul înainte

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Oana Lasconi revine cu un nou mesaj, în care spune că regretă declarațiile făcute sâmbătă și că nu ar fi trebuit să se arunce cu capul înainte.

Reamintim că Elena Lasconi a dezvăluit într-un interviu că a votat „DA” la referendumul pentru familia tradiţională din 2018. În urma cestei declarații, ea a fost exclusă de pe lista USR de la europarlamentare, a fost criticată de colegii de partid, dar cea mai mare lovitură a venit din partea fiicei sale, Oana, care a spus că nu o va mai susține în niciun proiect. Oana, 31 de ani, face parte din comunitatea LGBTQ și locuieste la Paris de 7 ani.

„Regret felul în care am făcut declaratia de sâmbătă. nu ar fi trebuit să mă arunc cu capul înainte și să fac declarații când emoția era la maxim. Regret felul și modul în care a făcut-o.

Ar fi trebuit să fiu mai diplomată și este o lecție destul de dură pentru mine, dar o lecție pe care vă jur ca am învățat-o.

Acest scandal mi-a demonstrat un lucru clar, și anume că avem foarte, foarte mult de muncă – homofobia nu înseamnă doar ură sau frică, cum am mai văzut pe internet”, susține Oana Lasconi.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro