vineri 14 iunie 2024

Firea adună electoratul PSD și îi suflă în ceafă lui Nicușor Dan

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

PSD anunță că Gabriela Firea, proaspăt intrată în cursa pentru Primăria Bucureștiu, adună electoratul PSD și „îi suflă în ceafă lui Nicușor Dan„. Potrivit social-democraților, alegerile locale din iunie 2024 se anunță din nou o luptă în doi, între Nicușor Dan și Gabriela Firea. Aceștia spun că datele ultimului sondaj Avangarde arată că Gabriela Firea are un scor de 24%, Nicușor Dan (31%), iar Piedone are doar 20%.

 

PSD: Potrivit sondajului Avangarde, Firea câștigă Primăria Capitalei

După ce medicul Cătălin Cîrstoiu a fost retras din competiția pentru Primăria Capitalei, PSD și PNL au decis să meargă cu candidați separați. Gabriela Firea, transmite PSD într-un comunicat de presă, a intrat direct pe a doua poziție a preferințelor exprimate în sondajele de opinie. Fostul edil are o rată de conversie de 76% la suta din voturile electoratului social-democrat din București. Ținând cont de popularitatea de care se bucură aceasta, Firea ar urma să ajungă la 90% conversie din votanții PSD la începului campaniei electorale, adică aproximativ 34% dintre locuitorii Capitalei.

Gabriela Firea e perseverentă, va veni cu proiecte, va fi susţinută de primarii în funcţie. Gabriela Firea întruneşte 90% din voturile Partidului Social Democrat. (În Bucureşti, PSD – n.r.) avea înainte de a intra în campanie 34%”, afirmă Premierul Marcel Ciolacu, președintele PSD.

 

Ciolacu spune că Firea e viitorul primar general

 

Marcel Ciolacu a precizat duminică, la lansarea oficială a candidaturii Gabrielei Firea la Primăria Capitalei, că aceasta poate recupera diferența față de contracandidatul Nicușor Dan.

Dacă doamna Firea, împreună cu Daniel, cu Robert, cu toată echipa, cu toţi candidaţii, şi aţi văzut că am nominalizat şi candidaţii comuni de la sectoare, cei propuşi de PNL, se vor focusa în aceste 30 de zile, în afară de proiectele pe sectoare şi proiectul mare integrat pe Capitală să-l prezinte bucureştenilor, cu certitudine că aveţi în faţa noastră atât viitorul primar al Capitalei, cât şi viitorii primari de sectoare, pentru că bucureştenii vor hotărî”, a spus Ciolacu.

Potrivit listelor oficiale ale Autorității Electorale Permanente, pentru București la alegerile locale din acest an sunt înscrise 1.793.236 de persoane.

CITITI SI – Dan: Piedone e contracandidatul meu/Firea, doar 22% (sondaj)

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Ionescu Adriana
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro