Firea, în excursie cu STB: Cădem! Să meargă mai încet!

Firea, în excursie cu STB: Cădem! Să meargă mai încet!

Momente tensionate, miercuri, pentru Gabriela Firea. Primarul Capitalei a inaugurat”Banda unică pe linia de tramvai”, despre care spune ca este o nouă măsură pentru fluidizarea traficului.

Zis și făcut. S-a urcat într-un autobuz STB pentru a demonstra cât de bună a fost ideea sa și a pornit la drum. Șoferul, însă, a cam făcut exces de zel. Pentru a o impresiona pe primăriță, a gonit pe străzile din capitală. La un moment dat, Firea s-a cam speriat și a cerut să încetinească.

” Să meargă încet, să nu cădem”, a spus Gabriela Firea in timp ce se afla intr-un autobuz al STB.

Totul a fost inregistrat si un internaut a facut public filmul pe Facebook.

Duamna a fost iar în excursie cu clasa în SeTeBeu. Înainte să înceapă serbarea oficială, s-a auzit acest dialog:Duamna: 𝗦𝗮 𝗺𝗲𝗮𝗿𝗴𝗮 𝗶𝗻𝗰𝗲𝘁 𝘀𝗮 𝗻𝘂 𝗰ă𝗱𝗲𝗺.Director al Direcției Transporturi: 𝗦𝗽𝘂𝗻𝗲-𝗶 𝘀𝗮 𝗺𝗲𝗮𝗿𝗴𝗮 î𝗻𝗰𝗲𝘁, 𝗳𝗼𝗮𝗿𝘁𝗲 𝗶𝗻𝗰𝗲𝘁, 𝗰𝗮𝘁 𝗽𝗼𝗮𝘁𝗲 𝗲𝗹 𝗱𝗲 𝗶𝗻𝗰𝗲𝘁. Ce ne spune asta despre deprinderea primarului acestui oraș de a călători cu transportul public? Vă dați seama cum ar fi ea într-un autobuz aglomerat, nu așa răsfirat pe dinăuntru, precum această linie specială ce ar putea fi intitulat "linia breaking news-urilor"? Oricum, mă bucur tare că nu merge cu autobuzul decât pentru conferințe. Vă dați seama dacă mergea zilnic și vă nimereați cu ea în autobuz? Se lungea timpul de deplasare, hăhăăăăă.

Publicată de Zamfi Irina pe Miercuri, 1 iulie 2020

Comentează pe FACEBOOK