sâmbătă 22 iunie 2024

Firea vrea să fie din nou primar general

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Gabriela Firea vrea să candideze din nou la Primăria Capitalei.

„Îmi doresc în special să lupt pentru români, ca parlamentar, ca senator. Mi-aş dori în trei ani să candidez din nou la Primăria Capitalei, dacă voi fi sănătoasă. Cât priveşte portofoliile, în funcţie de ce vor decide colegii mei social-democraţi în următoarele şedinţe, dacă pot fi utilă undeva, discutăm, dar nu îmi doresc în mod pragmatic sau esenţial acest lucru”, a afirmat fostul primar al Capitalei, la România TV, potrivit Agerpres.

În ceea ce priveşte o eventuală nominalizare a sa ca ministru al Muncii, ea consideră că are colegi mult mai bine pregătiţi pentru preluarea acestui portofoliu.

„Este un minister foarte greu. Cred că am colegi mult mai bine pregătiţi decât mine. Eu cred că orice om, dar mai ales om politic, trebuie să se cunoască bine şi să aibă şi simţul ridicolului. Să ştie unde este potrivit, unde nu este potrivit. Eu consider că în echipa social-democrată am colegi mult mai bine pregătiţi decât mine în acest domeniu. Sunt şi eu membru al Comisiei de Muncă, Familie şi Protecţie Socială a Senatului, dar cred că în acest domeniu mai am multe de învăţat”, a spus Firea.

Ea a mai precizat că a participat la discuţiile dintre PSD şi PNL şi că nu sunt reale informaţiile apărute în spaţiul public în legătură cu împărţirea portofoliilor.

Potrivit acesteia, în cazul în care PSD va intra la guvernare, social-democraţii doresc cu prioritate dotarea spitalelor; susţinerea personalului medical; asigurarea în toate farmaciile a unor antivirale „acceptabile” din punctul de vedere al preţului; „informaţii corecte” despre testare şi vaccinare; susţinere financiară pentru cetăţeni din partea Executivului în vederea compensării facturilor la energie termică; sprijin pentru IMM-uri; majorarea alocaţiilor.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro