joi 28 septembrie 2023

Motivul minciunii: rezervistul MAI, cu AMANTA în Israel

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Ia amploare cazul fostului șef din Poliția Capitalei, Nelu Lupu, care a mințit autoritățile cu privire la istoricul deplasărilor sale, după cum a arătat, în premieră, Jurnalist.ro, și care a fost confirmat cu coronavirus.

Acesta nu a fost singur în Israel, ci și-a luat și amanta, o angajată a Primăriei Capitalei, după cum precizează edilul Gabriela Firea.

Am închis biroul de Evidența Populației, începând de azi dimineață (miercuri, n.r.) pentru că o colegă de la acest birou a anunțat abia azi dimineață faptul că s-a aflat în excursie în Israel cu  pacientul de 60 de ani, fost ofițer, angajat la ADP Sectorul 4. Și doar pentru că a informat abia astăzi conducerea, am luat măsurile care s-au dispus la nivel național, și anume: toate cele 70 de persoane angajate la biroul de Evidența Populației au intrat de azi dimineață în izolare la domiciliu, li se vor face testele necesare și procedăm deja la dezinfecția tuturor birouilor, holurilor, toaletelor, intrărilor.”, a declarat Firea.

În spațiul public a fost extrem de comentată această nouă informaţie relatată de Primarul Capitalei, vorbindu-se despre un amantlâc scos la iveală de situația creată de răspândirea coronavirusului.

Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru ”zădărnicirea combaterii bolilor”.

Totodată, cei doi riscă acum, pentru ascunderea faptelor,  chiar închisoare, potrivit secretarului de stat în Ministerul Sănătății Nelu Tătaru.

Fiul ofițerului M.A.I. lucrează în SRI.

Fiul lui Nelu Lupu a fost diagnosticat și el, împreună cu soția însărcinată în 7 luni și copilul de 3 ani, pozitiv.

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -" "
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro