Grobianul Oprea murdărește ideea de candidat independent

Grobianul Oprea murdărește ideea de candidat independent

A fost alături de Ciuma Roșie, apoi a format și condus un partid balama cu care și-a făcut toate combinațiile în parlament. În Ilfov, acolo unde avea fieful de business, a învârtit la afaceri imobiliare că aproape i-a luat fața primarului Pandele de la Voluntari. A pus la cale un sistem de albire a corupților politici, cărora le condiționa închiderea dosarelor de intrarea în UNPR. A făcut sute de analfabeți și neștiutori de carte, doctori cu patalama. În fine, până și sufrageria și-a transformat-o în altar de negociat mizerii și ticăloșii. Acesta este Gabriel Oprea, poreclit generalul „izmană”, cel care vine acum în fața electoratului din postura de candidat independent!

Săptămâna trecută, Biroul Electoral Central a validat candidaturile a 5 independenți pentru Capitală. Unul dintre aceștia a fost Gabriel Oprea. Vorbim de același personaj judecat astăzi pentru moartea tânărului polițist rutier Bogdan Gigină. Vorbim de ministrul care folosea coloana oficială cu antemergător pentru a migra între locațiile de șpriț, afacerile personale și amantlâcuri. Vorbim de acel personaj care a pus serviciul secred din subordinea sa ca ministru de Interne să investească fondurile operative în cabine de duș cu bulbuci și limuzine de lux în care să se plimbe el.

 

Scos în șuturi din Guvern, după tragedia polițistului și nenorocirea Colectiv, Gabriel Oprea a stat în adormirea sa masonică vreme de câțiva ani. Gurile rele spun că a fost doar în depresie în acest timp, disperat că și-a pierdut privilegiile. Au urmat și audieri la Comisii parlamentare și la parchete, după ce mizeria petrecută în sufrageria sa a ieșit la lumină. Vă reamintesc că în casa fostului ministru s-au întâlnit liderii importanți ai statului paralel dintr-o anumită perioadă, pentru a pune la cale jocurile electorale mioritice. Dar pe acel episod nu vom insista în acest material. Este mult mai revoltător ceea ce se întâmplă în prezent.

După ce a stat ceva la cutie, Oprea s-a reinventat tot pe zona operativo-polițienească.În vara anului trecut, Oprea și-a tras o asociație cu nume pompos: Uniunea Militarilor și Polițiștilor „Mihai Viteazul”, în care a băgat la grămadă foști și actuali polițiști și militari. Pe mâna lor a reînceput să devină jucător. Și-a găsit drum pe la negocierile de la ministerul de Interne, a fost băgat în seamă de ministrul Vela și alșii, iar apoi a început să negocieze lucruri. Adică acel capitol la care excelează. A avut tupeul să se și înscrie într-un sindicat activ al polițiștilor, el având un dosar pe rol unde e acuzat de moartea unui polițist!

„Izmană” vrea la Comisia de Apărare

Bomboana pe colivă a venit la aceste locale. Omul s-a înscris ca independent la București, pentru un loc de deputat. Declarațiile din ultima vreme denotă un tupeu înfiorător: „Pentru ca siguranța națională a României să fie asigurată, pentru ca polițiștii și militarii să aibă mintea limpede și să se ocupe de securitatea națională, de siguranța noastră, trebuie ca ei să fie dotați și să aibă resurse la zi. De aceea eu vreau să merg acolo să îi sprijin, mai ales într-o perioadă complicată, în perioada acestei pandemii, unde și militarii și polițiștii sunt în primele rânduri, ca de obicei în astfel de situații. Aștept încrederea românilor, a bucureștenilor. Cred că am experiența, diplomația, puterea de convingere și autoritatea, necesare, de a strânge în jurul meu militarii și polițiștii, tot ceea ce înseamnă siguranță națională, ceea ce însumează aproximativ 500.000 de oameni”.

Cu alte cuvinte, Oprea se vrea în Parlament fix la Comisia de Apărare!  Pentru a închide colegiul în Capitală, Oprea va avea nevoie de peste 20.000 de voturi, ca independent. Cu siguranță, acest lucru nu se va întâmpla. Va avea exact soarta lui Tăriceanu, care atunci când a venit în fața bucureștenilor, a luat-o peste bot cu grație. Rezultatul lui Oprea este previzibil, însă tupeul său este uluitor. Omul încă încearcă să folosească aceleași metode securistoide pentru a-și pune în practică planurile diabolice.

 

Comentează pe FACEBOOK