luni 17 iunie 2024

Halucinant:se confiscă testele legale pentru Covid-19

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Conspirație sau neprofesionalism?! Doi procurori de la sectorul 1 au confiscat astăzi aproape 1000 de teste rapide pentru coronavirus!

Vorbim de un dosar deschis de parchetul cu pricina, în care se caută produse contrafăcute de pe piață. Acțiunea a avut loc la o clinică din Capitală, care susține că ave toate documentele și acreditați le pentru produsele respective. Culmea, exact același gen de teste a fost achiziționat în februarie de către ministerul Sănătății, fiind prezentate de fostul ministru Costache ca fiind „testele rapide pentru Covid19”.
De altfel, polițiștii trimiși la fața locului nu au susținut niciun moment că hârtiile nu ar fi în regulă, ci că vor să facă verificări legate de proprietățile reale ale produsului. Acele teste făceau parte dintr-un prim lot de produse pe care clinica urma să îl pună la dispoziția clienților săi, fără niciun fel de adaos comercial! În loc să se poată testa oamenii, produsele vor ajunge probabil în magaziile organelor de cercetare penală.
Patronul clinicii căreia i-au fost confiscate produsele face acuze grave. Omul susține că vreme de 3 ore a explicat anchetatorilor fiecare document, aceștia i-au dat dreptate, însă la final oamenii au primit un telefon și au confiscat marfa. Dosarul ar fi instrumentat de procurorii Cătălin Radu și Ciprian Căzăceanu de la parchetul sector 1. Niciunul dintre cei doi anchetatori nu a fost prezent la discuții. Vom reveni cu detalii!

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro