vineri 14 iunie 2024

Hunter Biden acuzat de deținere ilegală de arme

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Un nou episod plin de riscuri pentru preşedintele american Joe Biden începe luni când fiul său, Hunter Biden, se va confrunta cu procesul pentru deţinere ilegală de armă. Acesta va avea loc în faţa unui tribunal federal din SUA şi este deja subiect de interes pentru presa internaţională.

Cu un istoric tumultuos marcat de dependențe și afaceri dubioase în străinătate, Hunter Biden este unul dintre cei mai atacați de adversarii republicani ai tatălui său, inclusiv fostul președinte Donald Trump. Acesta consideră că Hunter este punctul vulnerabil al lui Joe Biden și îl vizează des în atacurile sale politice.

Procesul său a fost lansat doar câteva zile după ce Trump a fost găsit vinovat de fraude contabile într-un proces desfășurat în New York.

La 54 de ani, Hunter Biden este acuzat de procurorii federali că a dat declaraţii false atunci când a cerut să cumpere un revolver în anul 2018. Iniţial, el a negat să fie dependent de droguri, dar ulterior şi-a recunoscut dependenţa.

Acum acuzat pentru fraudă fiscală într-un alt dosar, el se confruntă cu trei capete de acuzare la care a pledat nevinovat în octombrie anul trecut.

Un tribunal din Wilmington, un bastion al lui Joe Biden în statul Delaware, a examinat recent două cazuri de fraudă în legătură cu documentele necesare pentru achiziționarea unei arme de foc. Al treilea caz implică posesia ilegală a acestei arme.

Deşi iniţial a urmat cariera de avocat, Hunter Biden a luptat cu dependenţa de alcool şi droguri, dar a reuşit să depăşească aceste adicţii.

Joe Biden, care nu a abordat niciodată detaliile problemelor judiciare ale fiului său, a fost mereu un tată iubitor. Cu toate acestea, democrații nu doresc ca acest caz să fie la fel de important precum condamnarea lui Donald Trump în New York pe prima pagină a ziarelor.

Hunter Biden
fiul lui joe biden

În ultima lună a anului 2020, Hunter Biden a fost pus sub acuzare pentru fraudă fiscală, fiind învinuit că nu și-a plătit impozitele în valoare de 1,4 milioane de dolari. Acesta își declară nevinovăția și va avea procesul în acest caz mai târziu anul acesta în California.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Culin Valentina
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro