marți 28 noiembrie 2023

Iată luxul în care s-a lăfăit Dragnea înainte de arestare

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Informația păstrată la secret de Liviu Dragnea și apropiații săi a fost aflată! Jurnalist.ro vă prezintă, în exclusivitate, locul în care și-a făcut bossul PSD celebra vacanță, ultima înainte de arestare. Discreția clanului Dragnea este de înțeles, având în vedere că vorbim de o locație unde noaptea de cazare depășește 2.000 de euro! În plus, aroganțele făcute acolo ar fi stârnit cu certitidine furia românilor de rând, pentru care o asemenea opulență este de neconceput.

Shangri La’s Villingili Resort & Spa din Maldive a fost cuibușorul de nebunii al lui Daddy și al Irinucăi. Obosiți după vacanțele de Crăciun și Revelion, cei doi au plecat în acele insule exotice, alaturi de un alt cuplu: baronul de neamț, Ionel Arsene și consoarta sa. Alături de cele două perechi a mai fost un bărbat, de care personalul hotelului de lux își amintește că ar fi stat permanent în preajma lui Dragnea. “Bodyguardul” sau “Avocatul”, așa cum îl evaluaseră din ochi cei de la Shangri La ar fi fost Darius Vâlcov sau un ziarist de casă al lui Daddy. Oricine ar fi fost, a părut că încurcă idila cuplurilor, fiind un soi de “a 5-a roată la căruță” în poveste.

În patria fițelor

Un zbor la business de circa 5 ore și ai ajuns în Dubai. Sau cam la fel până în Doha, capitala Qatar-ului. Ai câteva ore să te dezmorțești, să îți întinzi oasele și să îți revii după supliciul de a zace pe scaunele confortabile de la clasa Business ale unui Boeing nou-nouț. Desigur, te relaxezi tot la bogați, într-un Lounge de 5 stele de pe aeroportul arăbesc. De acolo urmează același chin, în aer, unde te agasează tot la business câteva stewardese ce te îmbie cu șampanie și delicatețuri. Și uite așa, năpăstuit te trezești la Male, capitala republicii Maldive. Doar că ar fi păcat să te înghesui cu bogații de rând, așa că mai iei o cursă internă, de o oră jumătate și ajungi în capătul opus al insulelor, departe de ochii curioșilor și al bogătașilor obișnuiți. Cu ultima zvâcnire, sleit de puteri, te tolănești într-o barcă de mare viteză, în vreme ce mulatri care te servesc îți cară supuși bagajele. Dacă reușești să supraviețuiești încă 15 minute, ai ajuns în patria fițelor!

Cam așa ceva trebuie să își imagineze românii, dacă vor să aibă reprezentarea periplului lui Dragnea și Arsene, alături de partenerele lor de viață, până să ajungă în raiul de la Shangri La-ul din Maldive. De la acest moment încolo vă ajut eu, iar imaginile vorbesc de la sine…

Termenul de cameră de hotel este complet inutil aici! Nu există decât vile! Pe plajă, în apă sau în oazele de verdeață de pe mica insulă. Opulența e la ea acasă. Fiecare vilă are propriul său majordom ce poate fi apelat 24 de h din 24. Orice capriciu este satisfăcut aproape instantaneu, că doar oaspeții nu au frână la bani. Homar, fructe de mare, caviar, foie gras și pești oceanici sunt doar câteva din fițele culinare. La fel și fructele exotice sau nuca de cocos la micul dejun. Meniul de băuturi este interzis cardiacilor. O sticlă de vin poate să coste cât o mașină la mâna a doua, iar la capitolul șampanie lucrurile sunt și mai grave…

Dincolo de partea culinară, distracțiile sunt și ele fără număr. O dimineață de pescuit pe un yacht sau o cină romantică în mijlocul oceanului se rezolvă instantaneu. La fel, puțină adrenalină pe ski jet sau o panoramă a insulei dintr-o parașută trasă de o barcă de mare viteză. Hidro-avioanele sunt precum taxiurile prin București, iar bărcile de mare viteză mai ceva ca Uber-ul.

Prejudiciul din dosarul Bombonica, spart în 7 zile

O simulare actuala pentru aceeasi vacanta in 2021

Desigur, răsfățul vine cu un cost extrem de piperat. Am încercat să rezervăm încă de acum o vilă de 2 persoane în paradisul gustat de Dragnea, pentru exact același număr de nopți. Deși vorbim de o rezervare făcută cu un an înainte, prețurile sunt exorbitante. O vilă de top costă pe săptămână cât întregul prejudiciu din dosarul Bombonica (108.000 lei). Desigur, vorbim doar de cazare.

Biletele de avion la clasa business costă în jur de 5.000 de euro de persoană. Cum Daddy a plătit cel puțin două, pentru el și pentru consoartă, mai punem 10.000 de euro la pachet. Iar acolo, chiar dacă au fost cumpătați, cei doi romantici nu scăpau fără o notă de plată de cel puțin încă pe atât. Plus costurile de transfer, bacșișuri, cadouri și mici aroganțe. Dacă Daddy nu a fost zgârcit la pungă, atunci escapada lui din ianuarie a costat cam 50.000 de euro!

Pentru cei ce au uitat, Dragnea s-a întors din celebra vacanță vizibil bronzat și cu serioase kilograme în plus. A venit cu gânduri belicoase la adresa justiției, pregătit de lupta politică și gata să candideze la președinția României. Elanul său avea să fie tăiat 4 luni mai târziu, când Curtea Supremă îl condamna definitiv la 3 ani și jumătate de închisoare. Vacanța din Maldive urma să fie uitată rapid și înlocuită cu perioada de repaus de la Rahova și apoi Jilava.

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -" "
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro