sâmbătă 13 aprilie 2024

Ignat, bomba cu ceas de la ministerul Muncii

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

A venit secretar de stat la ministerul Muncii direct din studiourile Vocea României, cu vasta experiență a unui patron de bar. Astăzi a fost prins de poliție la volanul unei mașini cu numere de înmatriculare expirate și s-a ales cu dosar penal. Traseul secretarului de stat Alin Ignat, adus de ministrul Violeta Alexandru pe post de locotenentul al său, este o controversă în sine. Oare ce ar mai putea face tânărul din Alba Iulia pentru a-i face de râs pe liberali și a demonstra lumii că locul sau nu este acolo?!

Numirea în sine ca secretar de stat a dat naștere multor discuții și comentarii. În afară de pozele de pe Facebook cu Ludovic Orban și Klaus Johannis, tânărul nu are nimic în CV care să îl recomande pentru ceea ce face azi. De la șefii săi am aflat că ar fi talentat și muncitor, la cele 33 de primăveri. Poate că așa stau lucrurile, dar acesta ține permanent să ne convingă de altceva.

Sâmbăta în jurul orei 11, Alin Ignat a fost oprit de poliție lângă Blaj. Conducea o mașină cu numere expirate, ceea ce înseamnă, conform legii în vigoare, dosar penal. Iar cum polițiștii nu s-au lăsat intimidați de personajul din fața lor, au aplicat legea… La puțin timp după ce s-a aflat de caz, cel vinovat a venit cu o explicație pe pagina de Facebook. Așa am aflat că mașina sa era la service, iar el a luat una de împrumut, fără să știe care e starea acesteia. Probabil așa o fi, însă legea nu prevede scutiri pentru mașinile împrumutate, iar dosarul penal merge înainte. La fel și prejudiciul de imagine adus de tânăr, la adresa partidului care insistă să îl promoveze…

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro