vineri 14 iunie 2024

Iliev: „Echipa României merge mai departe de grupe la EURO!”

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Ilian Iliev, antrenorul echipei naționale de fotbal a Bulgariei, a afirmat într-o conferință de presă marți seara că reprezentativa României va ajunge în faza următoare a EURO 2024.

Cu siguranţă, echipa naţională a României va depăşi faza grupelor. Le urez mult succes în această misiune. Aşteptarea unei surprize la EURO poate fi exagerată, dar cred cu tărie că România poate juca bine şi va obţine rezultate bune. Tehnicianul bulgar a confirmat acest lucru după remiza, 0-0, în amicalul împotriva României disputat la Bucureşti.

„Sunt de părere că există o mare diferență între meciurile pe care le-am jucat împotriva Serbiei și Ungariei și cel cu România. Totuși, am întâmpinat trei echipe puternice care ne-au pus în dificultate. În opinia mea, am obținut rezultate bune împotriva acestor trei reprezentative”, a explicat el.

România
selectionerul bulgar ilian iliev

Ilian Iliev a fost impresionat de prestația jucătorilor săi în meciul amical cu România: „Am abordat această partidă cu multă seriozitate și am fost extrem de disciplinați. Sunt foarte mulțumit de modul în care s-a respectat planul de joc în defensivă. Fotbaliștii noștri au jucat bine și s-au dat peste cap pe teren”.

Echipa națională de fotbal a României a jucat marți seara un meci amical împotriva echipei naționale a Bulgariei pe Stadionul Steaua din București, în cadrul pregătirilor pentru EURO 2024. Meciul s-a încheiat cu un rezultat egal de 0-0. Acesta a fost penultimul test al tricolorilor înainte de competiție.

Înainte de Campionatul European din 2024, România va juca un meci de pregătire cu Liechtenstein pe data de 7 iunie. Această întâlnire va avea loc la Stadionul Steaua și va începe la ora 21:00.

Participarea României la EURO 2024 va începe pe 17 iunie, cu un meci împotriva Ucrainei în Munchen. Echipa noastră națională mai va întâlni și Belgia pe 22 iunie în Koln și Slovacia pe 26 iunie în Frankfurt, toate aceste partide fiind parte din Grupa E a competiției.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Culin Valentina
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro