Imagini horror: mizeria din sectorul 1 ia proporții

Războiul primarului Clotilde Armand cu firma de salubrizare Romprest nu aduce nimic bun pentru locuitorii sectorului 1. Prima refuză să le plătească facturile celorlalți, dar nici nu reușește să găsească soluții alternative. S-a ajuns până acolo încât edilul să îi acuze pe cei de la Romprest că ei ar pune special gunoi în zonele centrale, pentru a irita populația.

Jurnalist.ro vă prezintă în exclusivitate câteva filmări de la „periferia” sectorului 1, din cartierul 16 februarie. Aici nu are nimeni interesul să „planteze” gunoi. Vedeți doar realitatea, adică efectele lipsei unei companii de salubrizare în această unitate teritorială:

Așa cum am spus, aceasta este adevărata față a sectorului 1, cel mai bogat al Capitalei, de când s-a schimbat administrația. Tragedia nu este că doamna primar vrea să schimbe firma de curățenie. Putem crede că aceasta încearcă să umfle nejustificat facturile, precum o făcea în mandatul fostului primar PSD. Problema este că noul edil este incapabil incapabil de aproape 3 luni să găsească o rezolvare. Și vorbim doar de una dintre problemele pe care acest sector le are.

 

Comentează pe FACEBOOK