joi 30 mai 2024

Imagini horror:captivii administrației PSD din Craiova

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

În Craiova se poate orice, mai ales dacă este an electoral! Norme de poluare, civilizație, bun simț, respectarea legii, toate sunt opționale, atâta vreme cât oamenii votează PSD. Pentru cine nu știe capitala Doljului, e bine să spunem că aceasta are mai multe cartiere la periferie, care nu au nicio legătură cu orașul căruia i s-a dat o față ușor europeană. Fiefurile cu pricina au fost dintotdeauna pepiniere din care PSD și-a luat masiv voturi. Jurnalist.ro vă prezintă în premieră imagini din Cernele și Bariera Vâlcii, cartiere unde legea și administrația nu au nicio putere!

Primarul Genoiu o ști cum e cu poluarea?

Scandalul Poluării orașului a iscat un adevărat scandal la București. Cică e posibil să ne tăvălească UE pe acest motiv. La Craiova, însă așa ceva nu există. Priviți aceste imagini needitate! Sunt o realitate cotidiană în cartierul Cernele.

Dacă ar fi doar asta, tot ar fi bine. Locuitorii acestei unități teritoriale ard aproape zilnic sute de anvelope sau cabluri, pentru a recupera câteva kilograme de fier pe care îl duc la centre. În plus, în aproape fiecare gospodărie se dezmembrează mașini și autobuze vechi, fix cu același scop. Plasticele și materialele ce nu pot fi date la fier vechi au aceeași soartă : sunt arse în mijlocul orașului. Locuitorii Craiovei, care inițial credeau că este vorba de câte un incendiu, s-au obișnuit cu peisajul.

Noaptea, povestea se schimbă. Un centru comercial important din zonă are aceeași practică pentru a scăpa de ambalaje sau alte deșeuri inutile. Cu alte cuvinte, toată periferia Craiovei e în flăcări. Sute de oameni fac aproape zilnic reclamații în acest sens: la primărie, la poliție și la Garda de Mediu. Peste tot este aceeași administrație a PSD-ului Dolj. „Cei de la Garda de Mediu nu ne iau absolut deloc în seamă! Poliția Locală mai trimite rar câte un echipaj, atunci când sunam la 112. Dar nu se întâmplă nimic. În toamnă au luat foc și niște copaci bătrâni din zonă, tot de la arderile de anvelope” ne povestește un localnic. Nu vrea să se lase filmat, de frica vecinilor. Spune că și așa îl bănuiesc piromanii că îi reclamă și nu vrea probleme..

Groapă de gunoi la tot pasul

Piața Veche din Centrul Istoric al Băniei este un alt eșec al administrației roșii. Reabilitarea acelei zone monument este subiect de campanie și permanente promisiuni cu iz electoral. Scriptele primăriei Craiova arată că anul trecut s-ar fi băgat 12 milioane de lei acolo, pe un proiect intitulat „amenajarea unui spațiu urban, cu rol de petrecere a timpului liber și de organizare a unor evenimente de tipul târgurilor tradiționale”. Zilele trecute, site-ul de presă locală Babau.ro a publicat o filmare halucinantă din locul unde s-au îngropat milioanele.

Pe lângă această poveste, un alt dezastru ecologic al Craiovei îl reprezintă groapa de gunoi de la Mofleni. Raiul șobolanilor, cum este alintată locația, aceasta nu face fața nici pe departe cantității de deșeuri produsă de oraș. Este și ea pe lista obiectivelor monitorizate de Uniunea Europeană, pentru care aproape sigur vom lua sancțiuni.

Tupeu de primar PSD Priviți ce posta sâmbătă edilul

Ca și în celelalte cazuri, pesedistul Mihai Genoiu, înlocuitorul Olguței Vasilescu la șefia primăriei promite că va rezolva problema. Chiar sâmbăta aceasta, o postare a sa pe Facebook venea parcă să le râdă în nas craiovenilor. Cu tupeu maxim, acesta susține că se ocupă de problema poluării..

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- AFLĂ MAI MULT -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro