luni 25 septembrie 2023

În așteptarea zăpezii, Primăria Sector 2 a plătit 10 MIL LEI

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Primăria Sectorului 2, condusă de anonimul edil Mugurel Toader, a plătit firmei Supercom circa 10,2 milioane lei, în așteptarea zăpezii.

Concret, începând cu 15 noiembrie până pe 15 ianuarie Supercom a încasat bani pentru deszăpezire , mai exact pentru faptul că utilajele au așteptat să vină zăpada, a scris pe pagina de Facebook Adrian Alexandru, consilier USR Sector 2.

”Conform răspunsului primit de la Primăria Sector 2 în urma unei solicitări scrise, cheltuielile cu deszăpezirea și asteptarea începând cu luna noiembrie 2019 și până pe 15 ianuarie, conform HCL 394/2018, sunt în valoare totală de 10.203.060 lei DOAR pentru „așteptare”. Până în luna martie, la fel ca în ultimii ani, cheltuielile vor depăși 16 milioane lei. La acest capitol, Sectorul 2 deține un „record” greu de egalat de vreo administrație locală!”, a postat Adrian Alexandru pe pagina de Facebook.

În sectorul 2 al Capitalei, din 1999 până în prezent activitatea de salubrizare este concesionată firmei Supercom, contractul fiind prelungit prin acte adiționale.

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -" "
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro