miercuri 6 decembrie 2023

Încă o categorie de bugetari cu salariile crescute

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Membrii comisiilor locale și județene de fond funciar, precum și membrii colectivului de lucru care sprijină comisia județeană ar urma să fie remunerați cu 10% din salariul primarului pentru lunile în care se întrunesc, conform unui proiect de lege depus de pe mai mulți parlamentari PNL.

În motivație se arată că: ”având în vedere complexitatea activității și responsabilitatea avută este necesară remunerarea acestora prin stabilirea unei indemnizați lunare, care să reprezinte un stimulent și o recunoaștere a importanței muncii acestora”.

Se stipulează faptul că plata indemnizațiilor se face ”doar pe luna în care membrii comisiei s-au întrunit cel puțin o dată și se efectuează pe baza listelor de prezență întocmite de secretarul comunei, avizate de președintele acesteia, iar fondurile necesare se asigură din bugetul unității administrativ-teritoriale, respectiv din bugetul Instituției Prefectului, pentru comisia județeană de fond funciar”, se mai precizează în proiect, potrivit G4Media.

O altă lege care ar duce la creșterea salariilor pentru câteva mii de bugetari din domeniul agriculturii se află pe ordinea de zi a Camerei Deputaților. 

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro