duminică 14 iulie 2024

Incendii în Rhodos și Corfu/ Românii care au rezervări, relocați

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Românii care au rezervări de cazare în sudul insulei Rhodos sunt relocați în zonele de nord ale insulei, din cauza incendiilor devastatoare care au cuprins 15% din suprafața insulei au transmis luni reprezentanții agențiilor de turism, potrivit Hotnews. Mai multe hoteluri din zonă au fost temporar închise. Cu toate acestea, zborurile charter către insulă funcționează normal, asigurând astfel continuitatea vacanțelor programate.

Amintim că pompierii români ajută la stingerea incendiilor din Rhodos.

„În scopul asigurării confortului și securității turiștilor români, care au rezervări de cazare în partea de sud a insulei Rhodos, aceștia sunt relocați în zonele de nord ale insulei, care nu au fost afectate de incendii. Dorim să transmitem un mesaj de încredere că tour operatorii români, în colaborare cu partenerii lor locali din Rhodos, vor întreprinde toate măsurile necesare pentru ca vacanțele să se desfășoare în deplină normalitate și siguranță. Până în prezent nu s-au înregistrat anulări de călătorii și că se lucrează pentru ca toți turiștii să poată avea parte de o experiență plăcută și sigură în timpul șederii lor în Rhodos”, anunță ANAT.

De asemenea, Corfu a devenit cea mai recentă insulă grecească care a emis un ordin de evacuare. Mulți turiști au fost nevoiți să își părăsească hotelurile, în timp ce flăcările continuau să se extindă din centrul insulei grecești.

 

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro