Inconștiență: primarul Florea încurajează îmbulzeala

Inconștiență: primarul Florea încurajează îmbulzeala

Goana primarilor după voturi nu cunoaște limite. Momentul electoral care se apropie pare că a luat mințile anumitor aleși. Toate apelurile disperate ale celor ce luptă cu virusul ucigaș sunt complet ignorate. Ultimul care încearcă să se cotoațe electoral pe coronavirus este primarul sectorului 5, Daniel Florea. Vorbim de același personaj care a mințit cu nerușinare cu privire la o vânătaie de sub ochi, de care a spus că a făcut-o la singura zăpadă din această iarnă. În realitate semnul cu pricina îl avea și cu două zile înainte să ningă.

În plină epidemie de coronavirus, în vreme ce Raed Arafat a interzis adunările de peste 100 de persoane, Florea adună oamenii din sector, să le dea pomeni electorale. Ca să își legitimeze gestul inconștient, alesul a justificat ploconul ca fiind pachet de siguranță pentru coronavirus. Imaginile vorbesc de la sine, oamenii îmbulzindu-se ca la târg.

Primarul disperat după voturi nu a priceput nimic din reportajele din Italia, acolo unde oamenii sunt ținuți în casa cu politia și armata pe străzi! Întrebarea legitimă este, de ce nu a trimis acele ajutoare, direct la ușa beneficiarilor?! Răspunsul e simplu : ca să le între bine în cap acestora cu cine ar trebui să voteze…

Comentează pe FACEBOOK