duminică 26 mai 2024

Interlop prins de 11 ori fără permis la volan, dar lăsat liber. A 12-a oară a ucis o persoană

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Situație halucinantă lșa Cluj. Un interlop a fost prins de 11 ori fără permis la volan, dar a fost lăsat liber. A 12-a oară, a ucis o persoană. Bărbatul se și filma încălcând regulile de circulație.

Groaznicul accident s-a produs în 23 august la Căpușu Mar, Cluj. O persoană aflată în mașina condusă de interlop a decedat zilele trecute în spital, transmite Digi24.

„La momentul producerii accidentului, bărbatul a fost prins pentru a douăsprezecea oară anul acest conducând fără permis. A unsprezecea oară s-a întâmplat în luna mai, iar la câteva zile după a fost lăsat liber”, scrie sursa citată.

În 23 august, bărbatul se afla în mașină cu alte două persoane. Din cauza vitezei și a carosabilului umed, șoferul a pierdut controlul autoturismului și a intrat pe contrasens frontal într-o mașină care circula regulamentar. Bărbatul a fugit de la locul accidentului, însă a fost găsit de polițiști la aproximativ 2 km distanță. Acum, el este cercetat pentru conducere fără permis, părăsirea locului accidentului, dar și pentru ucidere din culpă.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- AFLĂ MAI MULT -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro