duminică 14 iulie 2024

Iohannis, prima apariţie publică din acest an. Cu cine se întâlnește președintele

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Preşedintele Klaus Iohannis are luni prima apariţie publică din acest an, după mai bine de o lună în care nu a fost văzut. Șeful statului se întâlnește cu prim-ministrul Vietnamului şi primește la Cotroceni opt ambasadori străini cu ocazia prezentării scrisorilor de acreditare.

Conform agendei oficiale, luni, de la ora 15.00, Iohannis îl primeşte pe prim-ministrul Republicii Socialiste Vietnam, Phạm Minh Chính.

De la ora 16.00, preşedintele are programată primirea ambasadorilor agreaţi ai Republicii Federative a Braziliei, Ricardo Guerra de Araújo, Regatului Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord, Giles Portman, Republicii Albania, Enkeleda Mërkuri, Republicii Elene, Evangelia Grammatika, Republicii Armenia, Tigran Galstyan, Republicii Azerbaidjan, Güdsi Dursun ŏglu Osmanov, Republicii Tunisiene, Sami Nagga, şi Japoniei, Takashi Katae.

Cea mai recentă apariţie publică a preşedintelui Iohannis a avut loc în 18 decembrie 2023, cu ocazia ceremoniei de decorare a Asociaţiei Code for Romania.

Amintim că, vineri, Klaus Iohannis, preşedintele României, a fost dat dispărut la Poliţie de un deputat AUR îngrijorat de faptul că primul om din stat nu a mai fost văzut din decembrie 2023.

„Nu e o glumă, e un mod creativ politic de a atrage atenția că românii nu mai au pe nimeni, cumva sunt ai nimănui mai ales în această perioadă de criză, în care avem tensiuni sociale crescânde în toată țara.

Polițiștii, în primă fază, au fost puțin contrariați de cererea mea. I-am întrebat dacă au nevoie de o poză a dispărutului, în ideea în care domnii mi-au spus că nu se uită la televizor și nu știu nimic politică. Am întrebat politicos dacă au nevoie de o poză pentru a identifica dispărutul, mi-au spus că ”nu” și doar am lăsat datele de contact, am luat numărul de înregistrare, cu rugămintea să mă contacteze dacă au detalii noi și, bineînțeles, cum decurge ancheta”, a declarat deputatul AUR.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro