Ipocrizia dreptei unite: Clotilde Armand, fără mască la întâlnirile cu cetățenii

Ipocrizia dreptei unite: Clotilde Armand, fără mască la întâlnirile cu cetățenii

Goana după voturi naște monștri. Studiu de caz: Clotilde Armand. Proaspăt unsă în postura de candidat comun al așa-zisei drepte în Capitală, europarlamentarul a uitat complet de legile Guvernului. Vorbim de acel guvern din care fac parte cei care o susțin pe doamna Armand pentru a încerca să devină primar la sector 1.

În această dimineață, Clotilde Armand s-a înființat în fața primăriei de sector pentru a culege semnături și pentru a sta de vorbă cu oamenii. Până aici, nimic rău. Însă priviți cum am surprins-o pe aceasta:

Clotilde Armand nu poartă mască de protecție, deși intră în contact cu zeci de cetățeni, mulți dintre aceștia persoane în vârstă! În tot acest timp, partenerii domniei sale îi înfierează public pe toți PSD-iștii care tratează pandemia cu superficialitate. Întrebarea legitimă este, ce diferență există la acest capitol, între Clotilde Armand și Marcel Ciolacu. Pe ultimul l-au făcut zob că a mers fără mască la recepția în aer liber de la ambasada Franței, în vreme ce doamna candidat de la sector 1 poate interacționa liniștită cu sute de bucureșteni, fix în același mod?!

 

 

Comentează pe FACEBOOK