Ipocrizie, traseism și nepotism: studiu de caz Ion Cupă

Ipocrizie, traseism și nepotism: studiu de caz Ion Cupă

Oferta electorală a PMP la aceste alegeri, pentru Consiliul Județean Mehedinți se numește Ion Cupă și este parlamentar. Vorbim de omul care ar trebui să facă ordine acolo, în patria lui Adrian Duicu și a urmașilor PSD-iști. O simplă trecere în revistă a trecutului și prezentului acestui personaj ne arată o cu totul altă perspectivă.

 

Ion Cupă a fost ales deputat de Dolj pe listele Alde în 2016. Este acel personaj pe care Viorica Dăncilă l-a vrut ministrul Energiei în mandatul său. Rezultatele guvernului Dăncilă și s-au văzut de la sine… Probabil pentru acele merite, omul a fost primit cu brațele deschise de PMP, la începutul acestui an. Ba i s-a dat și postul de șef PMP Dolj plus vicepreședinte regional de Oltenia. Din acel moment, Cupă s-a ocupat masiv de prosperitatea familiei sale. Pentru început și-a pus soția, Ramona Cupă, președinte la PMP Drobeta Turnu Severin. Ca să o protejeze mai bine, a adus un nou președinte și la PMP Mehedinți, un anume domn Nicolae Ivășchescu, secretar de stat la Ministerul Muncii.

 

Cumetria familiei Cupă abia acum urmează! Așa cum am spus, Ion Cupă este candidatul PMP la Consiliul Județean. Lista de consilieri cu care vine Cupă soțul în spate este deschisă de Ramona Cupă, soția sa! Aceeași doamnă Cupă apare și pe locul 2 în lista de Consilieri municipali pentru primăria Drobeta. Deci o ipocrizie maximă! Chiar dacă ar fi aleasă, aceasta nu ar putea merge în ambele locuri.

Nu doar oferta electorală a soților Cupă este de condamnat, ci și parteneriatele acestora. La consiliul Județean Mehedinți, jocurile au fost făcute! Va fi o alianță PMP-PSD. De pe urma ei, doamna Cupă urmează să primească fotoliul de vicepreședinte la CJ Mehedinți.

Bomboana pe coliva acestei alianțe s-a pus la sfârșitul săptămânii trecute. Congresul PSD din week-end s-a ținut la Mehedinți în hotelul Continental. Patronul acestuia este membru PMP și candidatul PMP la primăria Drobeta Turnu Severin. Chiar dacă va pierde, acesta are asigurat și locul 2 pe listă la Consiliul Județean imediat după doamna Cupă, loc apreciat ca fiind eligibil. Deci frățiile din județe merg ca pe roate, în ciuda semnalelor și promisiunilor liderilor de la București.

Comentează pe FACEBOOK