sâmbătă 20 iulie 2024

La UNTOLD situația se prezintă bine

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Ministrul de Interne Lucian Bode a mers la UNTOLD. Acolo s-a întâlnit cu primarul Clujului Emil Boc, viceprimarul orașului Dan Tarcea (PNL), europarlamentarul Daniel Buda (PNL) și chiar cu patronul festivalului, Bogdan Buta.

O serie de poze de la eveniment au fost publicate pe Facebook. Ministrul este îmbrăcat lejer, iar în mai toate pozele are un zâmbet larg pe față, semn că s-a simțit bine și atmosfera i-a priit.

Bode a postat un mesaj pe Facebook, în care le mulțumește celor prezenți la festival. Tot în postare ministrul de Interne vorbește despre „respectarea legii”.

„Pe parcursul celor patru zile de festival, structurile MAI au fost și vor fi alături de zecile de mii de participanți pentru protecția și siguranța lor.

Din centrul de comandă dar și din mijlocul celor care petrec, situația se prezintă bine și este atent monitorizată.

Le mulțumesc celor peste 1.000 de angajați din cadrul structurilor noastre pentru modul profesionist de abordare, pentru implicare și acțiunea integrată în gestionarea evenimentelor de acest fel.

A fost aplicat și de această dată modelul proactiv de acțiune pentru a preveni incidentele nedorite și pentru a asigura un climat de ordine și siguranță publică.

În aceste zile suntem partenerii celor care înțeleg să se comporte civilizat și să respecte legea.

Desfășurarea în condiții de siguranță a acestui eveniment care a devenit un brand pentru țara noastră și care pune România pe harta marilor festivaluri internaționale de muzică, este o carte de vizită importantă pentru noi toți: autorități, organizatori, participanți.

Distracția continuă, aici, la Cluj-Napoca, la #UNTOLD, și ea nu trebuie să însemne excese!

Echilibrul, măsura și respectul sunt compatibile cu voia bună și distracția!

Le mulțumesc celor care au înțeles acest lucru și care se bucură decent de acest festival.

Felicitări organizatorilor, autorităților locale și partenerilor implicați în acest proiect grandios pentru această nouă ediție a UNTOLD și pentru buna cooperare pe care au avut-o cu structurile MAI.

Unii fără alții nu se poate!”, a postat ministrul, pe Facebook.

 

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist.
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro