luni 22 aprilie 2024

Lider PNL, despre Firea: E o piesă extrem de importantă

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Liderul PNL Ionuţ Stroe, purtător de cuvânt al liberalilor, a declarat miercuri că Gabriela Firea este o piesă extrem de importantă în angrenajul politic şi electoral al lui Cătălin Cîrstoiu.

 

Lider PNL: Firea probabil nu va fi la fel de exuberantă, dar e o piesă importantă

 

Liderul PNL este de părere că Gabriela Firea nu va fi la fel de ‘exuberantă’ ca în anii în care conducea Primăria Capitalei, dar cu siguranță joacă un rol important în mediatizarea medicului Cîrstoiu, candidatul PNL-PSD la alegerile locale.

”Cred că doamna Firea a înţeles, chiar dacă a fost competitorul domnului Cîrstoiu, că până la urmă această soluţie este una potrivită şi mai mult decât atât, una câştigătoare. Sunt ferm convins că doamna Firea va fi o piesă extrem de importantă în angrenajul politic şi electoral al domnului Cătălin Cîrstoiu, sunt ferm convins că doamna Firea îi va fi alături.”, a declarat Ionuţ Stroe la Prima News, scrie Ziare.com

”Probabil nu o veţi vedea la fel de exuberantă precum altă dată, când făcea campanii pentru primăria Capitalei dar cu siguranţă, din punctul meu de vedere, doamna Firea va fi un element extrem extrem e important în această organizare şi veţi vedea întreaga organizaţie PSD de Bucureşti şi pe cele de sector”, a mai spus liderul PNL.

Liderul liberal a mai arătat că la Sectorul 1, George Tuţă cu siguranţă va fi următorul primar al sectorului.

”Patru ani, cu Clotilde Armand în sectorul 1 a însemnat dezordine, scandal, haos. Este singurul primar din acest oraş care nu a reuşit să îşi construiască o majoritate în Consiliul Local”, a mai afirmat Stroe, precizând că ”sunt cele mai multe dosare penale în acest sector şi chiar Clotilde Armand este inculpată într-un dosar penal”.

 

Firea se vrea europarlamentar: Nu e o retrogradare

 

Gabriela Firea va candida la alegerile europarlamentare și spune că acest lucru nu „nu este o retrogradare”. Fostul primar mărturisește, însă, că acesta nu a fost ”proiectul vieţii” sale.

”Nu a fost viziunea mea despre viaţă, nu a fost proiectul vieţii mele, dar nu consider că este o retrogradare”, a afirmat Gabriela Firea, miercuri seară, la Antena 3, potrivit News.ro.
Întrebată dacă crede că i s-a propus o candidatură pentru o funcţie la Bruxelles pentru a nu mai fi implicată în politica locală, Firea a răspuns: ”Eu sper că nu”.
”M-au trimis acolo pentru că toţi colegii mei ştiu că sunt un om muncitor, un om dedicat, că după perioada de acomodare voi un membru util al echipei noastre şi voi veni cu idei bune”, a adăugat Firea. 
Ea a spus că va fi preocupată ”în special de atragerea de fonduri europene pentru Bucureşti”, dar şi de teme precum familia sau egalitatea de şanse. 
Firea a admis că nu îi va fi ”foarte uşor” să lucreze la Bruxelles, având în vedere că familia sa va rămâne în Bucureşti, dar susţine că se bazează pe sprijinul familiei sale.

 

CITITI SI: Clotilde Armand: Închidem locurile de joacă din Sectorul 1

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro