Liderii PNL ironizați cu figurine de carton la „Ora prim-ministrului”

Prim-ministrul Florin Cîțu s-a contrazis luni cu social-democrații, în plenul Camerei Deputaţilor, la „Ora prim-ministrului”. Acesta a fost chemat de PSD pe tema ‘Bugetul tăierilor: moartea economică a României’.

„De fiecare dată când sunt invitat în Parlament vin și răspund. Românii ar trebui să stie că această invitatie din partea PSD nu are nicio legatură cu bugetul Romaniei. Ei m-au chemat să vadă cât rezist eu la injurăturile lor. Vă spun că acest premier rezistă”, a zis Cîțu.

„Sa vedem cine mă contestă pe mine. Conducerea PSD, Marcel Ciolacu, Sorin Grindeanu, Paul Stănescu, Mihai Tudose, aceștia sunt cei care mă contestă pe mine, toți slugile lui Dragnea și Vălcov.

Este adus un decupaj din carton cu Florin Cîțu, iar o coasă îi este adusă premierului de un deputat PSD, care îi spune ca este din partea minerilor din Valea Jiului.

„Hai, vă rog, lăsați această circotecă ieftină”, a reacționat Ludovic Orban. „Văd că vă place să decupați”, a zis și premierul.

„Marii ganditori economici Ciolacu si Stănescu vin cu amendamente la buget si ce amendamente, care insumate fac 6% din PIB, dar cel mai tragic și e la limita trădarii națioanle este că propun să nu mai plătim la Comisia Europeana contribuția, de acolo vor să ia ei bani”, a adăugat Cîțu.

„Le atrag atenția colegilor noștri că suntem în Parlametul României, că pentru exprimare există microfon si cei care vor să se comporte ca in galerie să se ducă în stadion dupa ce se redeschid”, le-a zis Orban celor din PSD.

„Bugetul pe 2021 este un buget care fortează reforma. De asta vă e frică, că sinecurșitii nu vor mai fi acolo”, a incheiat Florin Cîțu.

Comentează pe FACEBOOK